Info@sh-solution.co.il0508525180

merkaziya

מרכזיות

מה היא יכולת של המרכזיה ? למה כולם רוצים לרכוש את המרכזיה ? מה זה מרכזיה ? אלה השאלות שעולות בראש אצל כל בן אדם שעוד לא התעסק עם מרכזיה. מי שפעם עבד או יודעה מה משמעות של מרכזיה לא מוותר עליה. כל משרד או בית עסק שיש בו יותר מ-10 עובדים ואפילו בתים פרטיים מחזיקים מרכזיות אצלהם. ברגע שיש לך מרכזיה זה מהקל תקשורת בין אנשים. לדוגמא: באפשרותך להעביר הדרכה לעובדים בלי לאסוף אותם. אין צורך להמתין למענה ליד הטלפון מסויים יש אפשרות להעביר שיחה בין השלוחות שבמרכזיה. רעיון עיקרי של מרכזיה הוא לחסוך לכם כסף או זמן וברוב המיקרים גם וגם. החיוג במרכזיה הוא יותר מהיר. ברגע של חיוג ליעד מסויים, מרכזיה חוסכת את פעולת לביצועה חיוג חוזר ליעד תפוס.

תקשורת פנימית - לכל מנוי ברשת של מרכזיה יש כתובת משלו, כך שאתם יכולים לדבר בין המנויים ברשת בלי לתפוס את הקו החיצוני. זה חוסך לכם את הכסף קודם כל, דבר שני אתם לא תפספסו שיחה חשובה נכנסת. ניתן גם להפריד מנויים בתוך רשת במרכזיה: בשיחה נכנסת לא כל השלוחות יצלצלו. אבל ניתן לחייג מכל השלוחות במרכזיה, זה דוגמא של משרד שבו מזכירה תענה לכל השיחות ומנהל לא, אבל במידת הצורך המנהל יוכל להתקשר . כל זה מאפשרת מרכזיה.

במרכזיה יש אפשרות לתכנן שאחרי שעת סיום יום עבודה רק טלפון אחד במערכת יצלצל. בעזרת מרכזיה ניתן גם לעשות ממתינה נעימה למנוי או לקבל זמן לברור ובן אדם בצד שני של הקו לא ישמע כלום ובמידת הצורך להעביר אותו לשלוחה אחרת ( אחראי מחלקה או מחלקה בתחום מסויים ). בעזרת המרכזיה ניתן גם לקבל שיחה ממנוי חיצוני בכל שלוחה שברשת מרכזיה, זה מאפשר להיות לא תלוי במקום אחד ולקבל שיחה חשובה ללא צורך לרוץ לטלפון.


ניתוני מרכזיות

מרכזיה ניתן גם לשלב כמה מנויים בשיחה עם קו חיצוני וגם לבטל אחד אחד או להוסיף מנוי ספציפי ברשת. בנוסף ניתן לעשות קונפרנציה ברשת של מרכזיה ללא צורך קו חיצוני זה אומר שאתם חוסכים הרבה כסף , כי הרבה שיחות במשרדים ובתי עסק עושים בין המנויים הפניים. ומרכזיה מאפשרת זאת ללא שום עלות של שיחה. המרכזיה גם יודעת לזהות את פקס נכנס ויכולה להעביר אותו לשלוחה ספציפית וזה נעשה אוטומטי. גם ניתן לתכנן מרכזיה ( שינוי שלוחות ,הוספת שלוחות וכו') ללא צורך בניתוק מרכזיה וזה מאפשר לבית עסק להמשיך בעבודה שלו .

יש לכם הגבלה בכמות השיחות חודשיות ? מרכזיה תיתן לכם פתרון.ניתן להגדיר את כמות השיחות המתבצעות דרך המרכזיה או לחלק את הכמות השיחות בין המנויים ברשת או בין הקבוצות של מנויים ברשת מרכזיה. במרכזיה ניתן לשלב גם אינטרקום ללא הפרעה לפעילות של מרכזיה. גם בהפסקת חשמל מרכזיה תפעיל רק כמה שלוחות ספציפיות המוגדרות מראש ע"י טכנאי מוסמך לכך.

היום בשוק קיימות מרכזיות דיגיטליות ואנלוגיות ההבדל בינהם הוא באפשריות הטכניות אבל עיקרון פעולה הוא אותו דבר בשני הדגמים. !לסיכום: המרכזיה באה לעזור לכם ולחסוך את הוצאות שלכם